A tartalomalkotást gyorsító és egyszerűsítő, vállalati szintű platform

Iparágvezető technológia

Keresőfunkcióink és kifinomult szerkesztőprogramjaink segítségével mindig a legfrissebb tartalmat használhatja marketingkampányok létrehozásakor.

Egyértelmű licencelés

Ne vesszen el a részletekben – gondolkodjon nagyban. A jogosultságok köre egyértelmű, a felhasználási lehetőség tág, árképzésünk pedig egyszerű.

Márkaazonos tartalom

Vizuális kalibrációs eszközök és algoritmusok támogatják, hogy testre szabott marketingkampánya elkészítésében a legmegfelelőbb feltöltőkkel dolgozhasson

VIP szolgáltatások

Magasan képzett tartalomkereső csapatunk naprakész iparági adatokkal és személyreszabott tanácsadással segíti a rugalmas tartalomalkotást.

 
 
NEW feature 1

Shutterstock Premier

Platformunk nagy kreatív ügynökségek és márkák számára kínál minőségi anyagokat, kooperációs eszközöket és munkafolyamat-kezelést. Iparágvezető keresőrendszerünk megkönnyíti a tökéletes anyagok megtalálását.
További részletek
Studios offering

Shutterstock Studios

Turbózza fel marketing-költségvetése erejét egy teljes körű, az egész folyamatot átkaroló kreatív szolgáltatással, amely egyéni tartalmakat, adatvezérelt stratégiákat és márkaarculati történetmesélést kínál. A Studios elvégzi Ön helyett a munka kemény részét. Egyszerűen küldjön el nekünk egy briefet – a kreatívokból álló globális hálózatunk gondoskodik a többiről.
További részletek
Enterprise Team Image

Shutterstock Team Experience

Tökéletes megoldás növekvő vállalkozások számára. Csapatokra szabott licenceinkkel bármely szervezet erősítheti a kooperációt, fokozott védelemhez és egyéb előnyökhöz jutva.
További részletek
 
 
google logo grey 60 trustmarkamc logo grey 60 trustmarkaol logo grey 60 trustmarkbbdo logo grey 60 trustmarkbuzzfeed logo grey 60 trustmarkcapital one logo grey 60 trustmarkmarvel logo grey 60 trustmarkmicrosoft logo grey 60 trustmarknat geo logo grey 60 trustmarkturner logo grey 60 trustmark